Licenties

Met een overstap naar state-of-the-art technologie. U kunt dan zonder dongel gebruik maken van onze licenties – snel en eenvoudig.  

Licenties

EPLAN Platform, Versie 2.8

Een nieuwe grafische gebruikersinterface voor nog meer gebruiksgemak. Met betere ergonomie waardoor uw engineering nog sneller en soepeler zal gaan. 
Op deze pagina vindt u ook de nieuwigheden van EPLAN Cogineer, EPLAN Smart Wiring en EPLAN eView.

EPLAN Platform, Versie 2.8

EPLAN Electric P8 

Met verbeterde busdata voor gegevensuitwisseling naar softwareontwikkeling. Met een meervoudige selectie voor opgestelde aansluitingsaccessoires, waardoor alles nog veel sneller gaat. EPLAN Electric P8

 

EPLAN Preplanning

Met duidelijke, vereenvoudigde displays voor hogere PCT-loops voor het optimaliseren van uw procesautomatisering. Met meerdere plaatsingen van segmenten. Met opties voor het configureren van uw segmentdefinities.
EPLAN Preplanning

 

EPLAN Pro Panel

Met montagelijnen voor het plaatsen van uw 3D-objecten. Met nieuwe opties voor het verwisselen van apparaten – zelfs in bestaande schakelkasten. Met NC-interfaces voor het versturen van data voor boren en frezen.
We tonen hier ook de nieuwigheden van EPLAN Smart Wiring.


EPLAN Pro Panel

EPLAN Harness proD

Met nieuwe uitwisseling van projectdata met EPLAN Pro Panel, zodat u meer tijd kan besparen. Met meer mogelijkheden voor het uitwisselen van gegevens met EPLAN Electric P8, om uw datacontinuïteit te verbeteren. Kortom: uw kabelboomontwerp maakt uw schakelkastbedrading nog beter.


EPLAN Harness proD

Aan de slag met EPLAN

Met tips en tricks om uw dagelijkse werk makkelijker te maken. Met innovaties uit onze productportfolio waardoor uw engineering efficiënter wordt. Met uitgebreide informatie voor snelle resultaten en een hogere gebruikswaarde.
Aan de slag met EPLAN

 

EPLAN Solution Center

Met een gebruiksvriendelijke en moderne interface – voor snelle beantwoording van uw vragen.


EPLAN Solution Center

FAQ

Een nieuwe licentietechnologie zorgt voor tal van vragen. In onze FAQ-lijst kunt u een antwoord vinden op de meest gestelde vragen over deze nieuwe methode.

FAQ's licentietechnologie