Campagnebeeld-efficiencydays-Landingspagina-v3 Copy-2

EPLAN Efficiency Days 2021 (5 oktober 2021)

Bekijk hier de opnames van de verschillende breakout-sessies en de aftermovie


Op dinsdag 5 oktober organiseerde EPLAN een nieuwe editie van de EPLAN Efficiency Days! Wat deed het ons deugd om opnieuw connectie met u te maken. Maar liefst 220 aanwezige klanten waren erbij.

Hebt u het evenement niet kunnen bijwonen of wenst u de sessies nog eens te herbekijken? Dat kan! We hebben een aantal gegeven sessies opgenomen. U kunt ze via het formulier onderaan deze pagina downloaden.

Maar eerst ... het sfeerverslag van deze topdag!

HubSpot Video

 

Welke sessies kunt u downloaden?


Emiel Govaerts, Product Engineer EPLAN Software & Services & Sam Coppens, Product Engineer EPLAN Software & Services

We geven een antwoord op de problemen waarmee u als EPLAN-gebruiker kampt. Dat doen we op een minder alledaagse manier: tijdens deze interactieve sessie geven we u de touwtjes in handen. U bepaalt namelijk welke Tips & Tricks we zullen bespreken. Een niet te missen kans om uw EPLAN-vraagstukken uit de wereld te helpen.

3D: een hype of noodzakelijke stap voor de toekomst? De kracht van 3D voor bordenbouwers, system integrators, machinebouw en maintenance

Robin Vandersyppe, Consultant EPLAN Software & Services & Igor Stevens, Area Sales Manager

Is 3D-ontwerp enkel voor bordenbouwers? Uiteraard niet. We horen ook dikwijls bij onze klanten dat 3D-ontwerp te hoog gegrepen of te moeilijk zou zijn. In deze sessie leggen we u uit waarom dat niet het geval is en waarom 3D-ontwerp van toepassing is voor zowel bordenbouwers, system integrators, machinebouwers als voor een maintenance-omgeving.

Daarnaast leggen we uit waar u op moet letten en wat de beste manier is om 3D in te zetten binnen uw afdeling of organisatie. We laten zien welke informatie u uit de software kunt halen en hoe u dit in iedere fase van het bedrijfsproces (gaande van ontwerp tot onderhoud) kunt inzetten. Tot slot laten we zien hoe uw klanten of partners efficiënt informatie uit uw 3D-ontwerp kunnen halen.

Het summum van efficientie in bordenbouw - Wiring: de voordelen en optimalisatie van geautomatiseerde draadproductie

Robin Vandersyppe, Consultant EPLAN Software & Services & Igor Stevens, Area Sales Manager

De bedrading neemt veruit de meeste tijd in beslag tijdens de productie van een elektrisch schakelbord. Het spreekt voor zich dat u in deze fase veel kosten kunt besparen. In deze sessie laten we zien hoe software en machines ons hierbij kunnen helpen. Hoe kan ik deze fase digitaliseren en automatiseren? Welke inspanningen moet ik hiervoor leveren? Brengt dit veel verandering met zich mee? En wat is het rendement ervan? Kunnen machines en software ons hier mee helpen? En wat zal ons dit opleveren? We leggen u uitgebreid uit hoe u deze fase optimaal kunt inrichten en leggen de verschillen uit tussen een manuele (mens) vs geautomatiseerde (machine/software) aanpak.

Bespaar tijd voor en tijdens engineering: functioneel ontwerp & oplossingen voor geautomatiseerde schemageneratie

Dieter Van Lierde, Consultant EPLAN Software & Services

Roel van Roy, Business Improvement | Strategic Account Manager EPLAN Software & Services

Hoe stap ik over op geautomatiseerde schemageneratie? In deze sessie laten we zien hoe u dit stapsgewijs kunt aanpakken. Daarbij beginnen we met het belang van een goede standaardisatie. We laten zien hoe een correct artikelbeheer hand in hand gaat met macro’s. Daarbij is een cruciale rol weggelegd voor het EPLAN Data Portal.


Als volgende stap leggen we uit hoe u met macroprojecten kunt werken en wat het belang is van functioneel te ontwerpen. Zo maakt u geautomatiseerde schemageneratie mogelijk. Aan de hand van onze oplossing EPLAN eBUILD laten we zien hoe u dat doet.

EPLAN ePULSE: ontdek de huidige en toekomstige cloudoplossingen van EPLAN

Marijn Roels, Solution Owner Cloud Solutions

EPLAN ePULSE verbindt data, projecten, disciplines en engineers wereldwijd in een veilige cloud-gebaseerde omgeving. ePULSE breidt het EPLAN Platform uit met perfect op maat gemaakte clouddiensten. EPLAN-technologie zorgt ervoor dat uw bedrijf concurrerend en toekomstbestendig blijft tijdens de digitale transformatie. In deze sessie leggen we uit welke nieuwigheden EPLAN ePULSE bevat en hoe u deze direct kunt inzetten in uw organisatie. U zult merken: met de cloudoplossingen van EPLAN ePULSE haalt uit het maximale uit EPLAN.

Danny Van de Perre, Consultant EPLAN Software & Services & Igor Stevens, Area Sales Manager

BIM en EPLAN: het klinkt misschien als een ietwat vreemde combinatie, maar toch is er steeds meer een nauw verband tussen EPLAN en de BIM-werkmethode. In deze sessie leggen we uit hoe u ervoor zorgt dat u gebouwautomatisering efficiënt kunt aanpakken door gebruik te maken van BIM en EPLAN. Wat is daar allemaal voor nodig? En wat is de relatie tussen BIM en de elektrotechniek?

  • Wat mag u die dag verwachten?
  • Programma
  • Inhoud sessies
  • Sprekers
  • Partner Lounge
  • Locatie en bereikbaarheid
  • Covid safe ticket
  • Schrijf u hier in

Download hier de gewenste opname

Vul het onderstaande formulier in. Daarna kunt u de gewenste opname selecteren en bekijken.


Indien u meerdere video's wilt downloaden, dient u het formulier telkens opnieuw in te vullen.