More Speed. More Automation. More Schematic.
EPLAN Cogineer.

In het webinar EPLAN Cogineer leert u hoe u snel en eenvoudig geautomatiseerde elektrische- en fluidschema’s realiseert die een bijdrage leveren aan uw engineeringsproces. We laten zien hoe u deze nieuwe oplossing vanaf het begin foutloos inzet. Hiervoor hebt u geen speciale programmeerervaring of kennis nodig. Daarnaast demonstreren we hoe u met een paar muisklikken u alle benodigde modules ophaalt en de complete documentatie realiseert. EPLAN Cogineer is een mooie vervolgstap in het verbeteren en verhogen van uw efficiëntie.

Wat kan EPLAN Cogineer voor uw engineering betekenen? 

Uw opdrachtgevers willen steeds vaker dat u maatwerk levert. Liefst snel, goedkoop en goed. De oplossing? Modulair opbouwen in plaats van maatwerk. Het kan met EPLAN Cogineer!

Met EPLAN Cogineer realiseert u moeiteloos elektrische en fluidschema’s door ‘hergebruik’ van data en het benutten van een modulair ‘bouwpakket’. Bij het design worden op basis van EPLAN macro’s, variabelen en eenvoudige formules verwerkt tot één omvangrijk geheel. Vervolgens kunt u in de Project Builder met één druk op de knop alle benodigde modules ophalen en de complete documentatie realiseren.

EPLAN betrekt haar klanten nauw bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Ook bij EPLAN Cogineer: we nodigden een aantal klanten uit om het product uit te proberen, voorafgegaan door een ééndaagse training. Benieuwd naar wat zij van EPLAN Cogineer vinden? U vindt hun ervaringen terug in onderstaand filmpje:

Bekijk het volledige EPLAN Cogineer webinar!

Het volledige webinar duurt +/- 30minuten.