Klik op een fase in het beeld en download het whitepaper
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Your digital transformation with EPLAN

 

Van Smart Customisation tot en met Smart Service: De vier fases van een efficiënt engineerings- en productieproces.

Klik op een fase en ontdek of u met deze problematieken kampt.

 

Download het whitepaper onderaan de pagina en ontdek concrete verbeterpunten om uw compleet bedrijfsproces te optimaliseren.

Smart Customisation

De offerte- of salesfase is een van de belangrijkste fases in het bedrijfsproces. Een slimme inrichting van dit proces is een essentiële stap richting een optimaal bedrijfsproces. Komt de volgende situatie u bekend voor?

Een (potentiële) klant vraagt een offerte om een machine of installatie te ontwerpen. U wilt deze zo snel mogelijk opmaken waarbij prijzen, materialen en levertijden zo betrouwbaar mogelijk worden ingeschat.

In de praktijk loopt het vaak mis: de klant voert last-minute wijzigingen door en materialen worden te laat geleverd. Gevolg: de oorspronkelijke levertijd schuift flink op.

Download het whitepaper ‘Your digital transformation with EPLAN’ en ontdek de 6 verbeterpunten waarmee u uw proces in de offertefase slim kunt aanpakken.

Smart Engineering

Samenwerking: het is een cruciale factor binnen het engineeringsproces. In deze fase is informatie-uitwisseling tussen de verschillende engineeringsdiscplines van levensbelang.

Toch loopt het vaak mis. Een gebrekkige communicatie tussen de mechanische, elektrische en software-afdeling zorgt voor fouten, tijdsverlies en – erger nog – een flink afgenomen winstmarge.

Download het whitepaper ‘Your digital transformation with EPLAN’ en ontdek aan de hand van 6 verbeterpunten hoe u alle engineeringsdata uit de verschillende disciplines intelligent met elkaar kunt verbinden.

Smart Production

Een vloeiend en foutloos productieproces. Het klinkt eenvoudiger dan het in werkelijkheid is.

Krijgt u weleens wijzigingen binnen van de klant wanneer het productieproces al bezig is? Of bent u op zoek naar manieren om uw productieproces te versnellen? Misschien hebt u moeite om de juiste mensen in voor uw productie te vinden?

Om bovenstaande issues op te lossen, is een slimme inrichting van uw productieproces een must.

Download het whitepaper ‘Your digital transformation with EPLAN’ en kom de 4 regels te weten waarmee u rekening moet houden om uw productieproces slim in te richten.

Smart Service

Een machine of installatie valt vroeg of laat stil. En dat gebeurt uiteraard altijd onverwacht.

Wanneer u met downtime te maken krijgt, is het een kwestie van goed voorbereid te zijn. Toch zien we dikwijls dat er chaos – of zelfs paniek – ontstaat wanneer het probleem gevonden én opgelost moet worden.

Download het whitepaper ‘Your digital transformation with EPLAN’ en leer hoe u dankzij 4 cruciale aandachtspunten uw machine of installatie zo snel mogelijk opnieuw operationeel krijgt.

Download het whitepaper
‘Uw digitale transformatie met EPLAN’