Processes.png

De EPLAN-sessies op Indumation!

Van 6 tot en met 8 februari vindt Indumation plaats in Kortrijk Xpo. U kunt EPLAN een bezoek brengen op stand 5-50 in hal 5.
Speciaal voor Indumation stelt EPLAN een aantal nieuwe informatiesessies voor, die u tijdens de beurs kunt bijwonen.

Indumation gemist?

Van 6 tot en met 8 februari stond EPLAN op Indumation. Bent u niet tot bij ons geraakt? Of wilt u graag ons beursprogramma nogmaals tot in detail bekijken? Dat kan. Download het beursprogramma op deze pagina.

Onze sessies

Engineering beleeft een ware revolutie. Cloud computing, the Internet of Things en data-integratie hebben een enorme impact op industriële productiesystemen. Om disruptie te voorkomen, is een efficiënte uitwisseling van digitale data tussen de verschillende engineeringfases nodig. Dit zorgt voor een kwantumsprong in de digital value chain.


De verschillende oplossingen binnen het EPLAN Platform ondersteunen u naar een geïntegreerd en slim engineering- en productieproces. Door geïntegreerd te werken, creëert u een grote meerwaarde, verkort u de doorlooptijd van uw projecten en vermindert u de downtime bij een eventuele storing. Zo bespaart u een hoop tijd én kosten.


Op Indumation licht EPLAN in vier verschillende sessies toe hoe u uw de verschillende engineeringsfases optimaliseert én met elkaar integreert.

 1. Smart Customisation
  Lift je concept naar een hoger niveau door je engineeringsdata al eerder in het proces in te zetten. Lever een professional concept aan je klant, waarbij je hoog flexibel aanpassingen in kunt doorvoeren. Wist je dat je klant zelfs online deze configuratie zelf kan uitvoeren? In deze sessie leggen we deze processtap uit met behulp van EPLAN Cogineer Advanced.
 2. Smart Engineering
  Hoe kan je tijd winnen tijdens engineering? Hoe kan je ervoor zorgen dat je een nog snellere doorlooptijd krijgt? Werk samen in de engineering. Laat de wereld van hardware en software samensmelten door middel van de AML-technologie. We tonen jullie de data-uitwisseling op hoog niveau tussen EPLAN en Siemens. Hierbij laten we de connectie tussen EPLAN Electric P8 en het Siemens TIA Portal zien.
 1. Smart Production
  Moeilijk geschoold personeel vinden? Hoge tijdsdruk en dan nog een keer weer last minute wijzigingen van de klant? We geven jullie een overzicht hoe je de doorlooptijd kunt verkorten met onze Smart Solutions in de productie. Hierbij gebruiken we EPLAN Pro Panel, EPLAN Smart Wiring en de Thermal Design functie.
 2. Smart Service
  Een fout in de installatie, de productie ligt stil. Paniek! En dan nog zoeken in die papierberg... EPLAN lift het onderhoud naar een hoger niveau met onze nieuwe Cloud oplossing: EPLAN eVIEW. Store, Share en View projecten in de cloud voor een echte Smart Service oplossing.

Wanneer kunt u deze sessies volgen?

Woensdag 6/2/2019

Sessie

11u00

Presentatie Smart Customisation

13u00

Presentatie Smart Engineering

15u00

Presentatie Smart Production

17u00

Presentatie Smart Maintenance

Donderdag 7/2/2019

 Sessie

11u00

Presentatie Smart Customisation

13u00

Presentatie Smart Engineering

15u00

Presentatie Smart Production

17u00

Presentatie Smart Maintenance

Vrijdag 8/2/2019

 Sessie

10u30

Presentatie Smart Customisation

12u00

Presentatie Smart Engineering

13u30

Presentatie Smart Production

15u00

Presentatie Smart Maintenance

Waar kunt u deze sessies volgen?

Alle sessies vinden plaats op de stand van EPLAN (5-50). Deze vindt u in hal 5. Wij presenteren de sessies op het grote scherm. Voor uw comfort kunt u plaatsnemen op één van de poefjes.

Het is niet nodig om u te registreren voor deze sessies.

Uiteraard leggen we u helemaal in de watten met een hapje en een drankje.

Registreren voor Indumation

Bent u al geregistreerd voor Indumation 2019? Toegang tot de beurs is kosteloos, maar registratie is vereist. Registreer je op deze pagina met de code 520.

Indumation Image